Lagerhotel

Vi hjælper virksomheder med opbevaring

Lagerhotel Erhverv

Er du selvstændig med egen virksomhed, kan du hurtigt løbe tør for plads til opbevaring – og her har vi løsningen til dig i form af et billigt og sikkert lagerhotel.

Du kan bruge vores lagerhotel som depotrum til dit erhverv, uanset om du har behov for opbevaring af dit udstyr og arbejdsredskaber, et ekstra varelager, opbevaring af møbler eller andet udstyr til kontoret og meget andet.

Lagerhotel i flere størrelser

Lagerrum størrelser

Vi tilbyder opbevaring i depotrum særligt velegnet til erhverv i tre faste størrelser:

 • 300 m2 isoleret depotrum
 • 400 m2 isoleret depotrum
 • 475 m2 i uisoleret depotrum

Alle tre typer af opbevaring for erhverv i vores lagerhotel er videoovervåget, sikret mod tyveri og er nemme at komme til og fra ved afhentning og aflæsning af varer til dit depotrum.

Desuden er vores lagerhotel sikret mod skadedyr, fugt og vandskader, så dine varer, maskiner eller andet udstyr altid er i tryg opbevaring, året rundt. Et isoleret depotrum vil inden for mange former for virksomhed desuden være et meget fornuftigt valg, hvis du vil undgå fx frostskader på elektronisk udstyr, maskiner og varer.

Bruger du dit lagerhotel til opbevaring af arkiv, lagerplads for vareprøver og lignende er det desuden langt at foretrække et lunt og isoleret rum, så du kan finde dine ting i god ro og mag – også på en råkold dag i februar!

Priser på lagerhotel

På nettet finder du mange udbydere af opbevaring til private såvel som lagerhotel til erhverv, men vi tør godt sige, at vi har nogle af markedets bedste priser på depotrum til virksomheder.

Med en grundpris på alle størrelser af depotrum på 195 kroner pr. m2 årligt har vi derfor en af de skarpeste priser på sikker opbevaring til erhverv i Danmark.

Inkluderet i denne årlige pris på dit depotrum får du således et oplyst, tørt og super tilgængeligt lager, professionel overvågning og tyverisikring samt eventuel opvarmning og isolering. Så bliver det ikke billigere, sikrere og nemmere at have egen virksomhed med eget lager!

Hvad kan lagerhotel bruges til?

Du kan bruge vores depotrum til et væld af erhverv – så du vil opleve at dine “naboer” i vores lagerhotel opbevarer vidt forskellige ting og produkter, og kommer fra vidt forskellige brancher. Her er blot et lille udpluk af de mange erhvervsformål, du kan benytte et lagerhotel og et depotrum til:

 • Produktionsvirksomhed, som benytter depotrum til lager før afskibning
 • Lager og pluklager for webshops etc.
 • Lagerplads til sæson varer og lignende
 • Sæson opbevaring af inventar til caféer, marinaer, campingpladser etc.
 • Opbevaring og fjernlager for diverse projekter og byggeprojekter
 • Bogbinderi og lignende mindre produktionsformål
 • Arkiv og lager for diverse dokumenter for en ophørt virksomhed, handelsselskab og lignende
 • Vinter- og sommer-opbevaring for forskellige sæson erhverv
 • Lagerhotel for håndværkere og sikker opbevaring af maskiner, værktøj, redskaber, byggematerialer etc.
 • Opbevaring af vin og andre tørvarer til import/eksport

Det er dermed næsten kun fantasien og dit erhverv, der bestemmer hvad du kan bruge vores lagerhotel til i din virksomhed. Kontakt os for mere information, hvis du har en særlig type af varer, du gerne vil have til opbevaring i depotrum for erhverv.

Hvorfor et lagerhotel?

Som erhvervsdrivende kender du sikkert alt til, at man må spare, hvor man kan og finde en god husleje, der kan få forretningen til at gå i plus. Derfor benytter mange med egen virksomhed sig af depotrum og muligheden for at finde et tørt, sikkert og billigt lagerhotel. På den måde kan du drive din virksomhed med så lave omkostninger som muligt, men stadig nyde alle fordelene ved at have sikker og nem lagerplads.

I vores lagerhotel til erhverv tilbyder vi super tilgængelig opbevaring, hvor du hurtigt og let kan lave aflæsning og afhentning af varer, så du sparer tid og besvær. Du kan komme til dine varer og dit depotrum alle døgnets 24 timer, hvilket mange erhverv har glæde af – et lagerhotel skal jo netop tilpasse sig dine behov og dit erhverv, og ikke omvendt!

Ligeledes har mange håndværkere stor glæde af at få tør og sikker opbevaring af maskiner, værktøj og diverse materialer. Det er nemt at komme til og fra vores lagerhotel, så uanset om tiden er knap og byggeriet aldrig står stille, kan du som håndværker, tømrer, snedker og så videre få stor glæde af vores sikre depotrum til lige dit erhverv.

Har du drømmen om at starte egen virksomhed med webshop, men har du ikke lagerplads, er et lagerhotel en oplagt løsning, der kan få din iværksætterdrøm til at lykkes. I vores opbevaringsrum kan du nemt lave et overskueligt lager og benytte dit depotrum som pluklager. Tjek vores priser – vi garanterer at din “husleje” hos os er én af de billigste på markedet for opbevaring og depotrum til erhverv!

Tør og sikker erhvervs opbevaring

Har du til dit erhverv brug for at dine varer, dokumenter eller dit udstyr opbevares tørt under alle omstændigheder – også ved skybrud, vandskade og lignende – er et opbevaringsrum i vores lagerhotel rette løsning.

Vores lagerhotel tilbyder tør og sikker opbevaring til erhverv, uanset om du vælger et isoleret depotrum eller et uisoleret opbevaringsrum. Alle depotrum til erhverv er under personligt opsyn, professionel videoovervågning og er tyverisikrede.

Lagerhotel priser

Vores lagerhotel er billigt og sikkert, ligesom du får mange fordele med i hatten, når du vælger at have opbevaring til dit erhverv hos os.

Det er vores ambition at tilbyde depotrum til virksomheder til Danmarks allerbedste priser. Derfor har vi sat en meget favorabel grund pris på opbevaring i depotrum, nemlig:

Vores lagerhotel koster 195 kroner pr. m2 pr. år

Nem adgang til vores lagerhotel

Når du vælger at have opbevaring i vores lagerhotel, har du adgang til dit depotrum i alle døgnets 24 timer. Du kan dermed altid komme til dit lager, hente værktøj eller lignende, lige når du har behov for det.

Som selvstændig erhvervsdrivende er tiden knap og man må stå tidligt op for at vinde kunderne – vi gør derfor alt for at vores opbevaring og depotrum tilpasser sig dit erhverv bedst muligt.

Vi ved, hvor vigtigt det er for dig, der har eget erhverv, at kunne komme hurtigt igang med dagens arbejde, nemt og hurtigt klare afhentning og aflæsning af varer samt selv at kunne bestemme over din tid.

Derfor har vi indrettet vores lagerhotel praktisk og tilgængeligt, så du kan komme nemt til dit depotrum. Med et opbevaringsrum i vores lagerhotel har derfor du let adgang til alle dine ting døgnet og året rundt.

Hvor i Sønderjylland ligger Lagerhotellet?

Lagerhotellet ligger på Sydals ( Lebølløkke 2A ), en stenkast fra Sønderborg godt små 10km.
Du kan køre direkte ind i hallen, eller bakke til med varebil eller lastbil.
Lagerhotellet er til dig der driver erhverv, eller blot har brug for enormt meget plads.

 • sikkerheden er i top
 • Opvarmet og afsikrede rum
 • Adgang 24/7 hele ugen, hele året

Professionel Lagerhotel

Opkald

Brug for hjælp?

Ring nu +2025 6462

eller