Opbevaring af campingvogn

SÆSON OG VINTEROPBEVARING AF CAMPINGVOGNEN

Har du ikke selv plads eller mulighed for at sætte din campingvogn under tag om vinteren? Skal du ikke bruge din campingvogn henover sommeren og vil du gerne have, at den opbevares et sikkert sted? Det er de færreste, der ejer en campingvogn, som har et afsikret og tørt sted til opbevaring – men det kan vi hjælpe med!

Priser på Opbevaring

Opmagasinering

Pulterkammer?

Hvorfor Opbevaring af campingvogn?

Har du ikke selv plads eller mulighed for at sætte din campingvogn under tag om vinteren? Skal du ikke bruge din campingvogn henover sommeren og vil du gerne have, at den opbevares et sikkert sted? Det er de færreste, der ejer en campingvogn, som har et afsikret og tørt sted til opbevaring – men det kan vi hjælpe med!

Vi tilbyder opbevaring af din campingvogn året igennem, vinteropbevaring af campingvogne eller i en periode, der passer lige præcis til dit behov. Hos os får du opbevaring af din campingvogn i tørre og frostsikre haller, hvor vi overvåger og holder øje med din kære vogn. Du har selvfølgelig adgang til din campingvogn, når som helst, du har brug for det.

Pris for opbevaring af campingvogn

Skal vi passe på din campingvogn vinteren over koster det fra 2200,-
Vil du have os til at opbevare den helårligt fra kun 3500,-
og du har selvfølgelig adgang til din campingvogn når du har lyst.
Har du brug for en anden slag opbevaring, eller i længere tid?
Så tag fat I os og få en skarp pris.
Du kan trygt lade os opbevare din campingvogn, den bliver nemlig opbevaret indendørs, i sikrede og tempererede lokaler.
Du finder os ikke langt fra Sønderborg.

Campingvogn opbevaring

Vinterklargøring før opbevaring af campingvognen

Her er en tjekliste, som du bør gennemgå inden du får din vogn opbevaret:

  • Rengør vognen grundigt udvendigtTrækket dækkes til, og låses hvis ønskes
  • Gennemgå vognen, og smør alle bevægelige dele med fedt
  • ALLE gummilister skal have en god omgang silikone
  • Tøm toilettet helt for vand, og kemikalier
  • Tøm ALLE vandbeholdere/tanke
  • Lad køleskabet stå på klem
  • Hæng fugtsugende poser op inde i vognen

Slut af med at Rengøre vognen indvendigt, det er altid dejligt at hente vognen, og den er klar til brug

Læs artiklen: Vinterklargøring af Campingvogn her og download vores gratis klargørings tjekliste

FORDELENE VED PROFESSIONEL OPBEVARING AF CAMPINGVOGNE

Ved opbevaring af din campingvogn i tørre, frostfri lokaler undgår du først og fremmest en mængde skader og ærgerlige udgifter til vedligeholdelse, ligesom du ikke behøver tænke på din campingvogns sikkerhed. Her har vi derfor samlet en solid oversigt over de ting, du ikke får udgifter til, når du vælger professionel opbevaring af din campingvogn.

 

VOGNENS STAND: Når campingvognen står ude i al slags varmt, fugtigt og frysende vejr, ruster metaldele og undervogn langt hurtigere. Ligeledes mørnes gummilister omkring vinduer og døre samt hjulene. Det kan blive en dyr udgiftspost at sørge for udskiftning af disse dele. Derfor er beløbet til opbevaring af din campingvogn hurtigt tjent ind.

UNDGÅ TYVERI OG HÆRVÆRK: Campingvogne, der ikke står til opbevaring indendørs og i aflåste lokaler, har selvsagt en højere risiko for at blive udsat for indbrud og kriminelle handlinger. Mange, der har campingvognen stående et synligt og frit tilgængeligt sted, oplever desværre at få vinduer slået ind, overmalet vognen med grafitti og andre former for hærværk.

Ved tyveri får campingvognen som oftest stjålet sine hjul, hvilket er både besværligt og dyrt, eller hele vognen køres bort i ly af mørket. Alt sammen skader og tab, som din forsikring muligvis ikke dækker, hvis campingvognen ikke opbevares forsvarligt. Hos os får du opbevaring af din campingvogn i sikre, overvågede og aflåste omgivelser, så du slipper for at bekymre dig om din vogn.

VEDLIGEHOLDELSE: Ved indendørs opbevaring af din campingvogn i vores tørre haller, slipper du for at bruge store mængder af tid på vedligeholdelse og rengøring. Mange campingvognsejere bruger meget tid og store beløb på rensemidler, der kan få bugt med alger, kalk og andet skidt, som sætter sig på campingvognen i løbet af en sæson eller en vinter. Sætter du derimod din campingvogn til opbevaring, slipper du for at skrubbe og skure – og kan straks komme på vejene, når du ønsker det!

UNDGÅ FROSTSKADER: I de kolde vintermåneder kan vandledninger og rør sprænge pga frost, også selvom du har tømt wc- og vandtanke. Vinduer i ældre typer af campingvogne kan nemt punktere, når temperaturen svinger over i minusgrader. Hos os vil din campingvogn stå til opbevaring i tørre og frostsikre omgivelser. Vores personale overvåger også campingvognene, så du slipper for at bekymre dig om skadedyrsangreb fra fx mus.

FORSIKRING MOD SKADER: Mange campingvogne får passivt skader pga voldsomt vejr eller fordi andre bilister ved et uheld bakker ind i campingvognen. Har du parkeret din campingvogn i nærheden af træer eller inde i en ældre lade, er risikoen for skader ved stormvejr eller vandskader ved skybrud selvsagt stor. Mange har også deres campingvogn parkeret i en indkørsel eller tæt ved anden trafik, og her kan andre trafikanter nemt komme til at bakke ind i og skade campingvognen. Vælger du professionel opbevaring af din campingvogn hos os, står din vogn både trygt og godt indendørs, mens vores erfarne personale også passer på, at den ikke får parkeringsskader og lignende under opbevaringen.

HOLD VOGNENS GODE STAND: Vil du en dag videresælge din campingvogn, er det en fornuftig investering af sætte din campingvogn til opbevaring, når du ikke bruger den. Ud over at du slipper for misfarvninger fra alger, rust og skidt gennem årene, undgår du solblegning, hvilket også kan være skæmmende. Du vil således holde din campingvogns gode stand ved lige årene igennem og kunne få en langt bedre pris ved videresalg. Derfor er opbevaring af campingvognen en fornuftig investering og ikke mindst forsikring af din campingvogn.

Self Storage Sønderjylland

Bestil campingvogn opbevaring

Spørgsmål?

Ring idag +2025 6462

eller